Algemene header afbeelding

Occure viert 20-jarig bestaan!

Leestijd icoon

Occure

Klok icoon

Leestijd: 5 minuten

Deel dit artikel:

Als waardering voor hun inzet ontvangen directeur Jos Blaauwhof en zijn partner Hanneke van der Staaij een cheque voor project Elandsdoorn

Dit jaar viert Occure een mijlpaal van twee decennia in het leveren van kwalitatieve bedrijfsgeneeskundige zorg en ondersteuning aan bedrijven. En daar hebben wij even bij stilgestaan!

Al 20 jaar lang staat Occure bekend om haar korte lijnen en betrokkenheid bij de klant. Samenwerking en maatwerk staan daarbij altijd voorop. Dat was precies wat Jos Blaauwhof voor ogen had toen hij Occure oprichtte. Hoewel Occure de afgelopen jaren veel veranderingen heeft doorgemaakt is deze sterke visie van Jos altijd overeind blijven staan.

Onze directeur pakt niet graag het podium. Maar een gewaardeerd persoon als Jos verdient een podium en dat hebben de collega’s hem op 3 mei 2024 gegeven. Behalve een persoonlijk boek vol anekdotes, woorden van dank en herinneringen ontving Jos een bijzonder cadeau van het team.

Als blijk van waardering heeft het personeel besloten om een geldbedrag aan te bieden voor het goede doel dat Jos en Hanneke hebben opgericht, namelijk Zorg voor Elandsdoorn. Zij ondersteunen de Nederlandse arts Hugo Tempelman en zijn vrouw Liesje, die zich inzetten voor een verbetering van het leven van één van de armste bevolkingsgroepen in Zuid-Afrika. Occure is al vanaf de oprichting betrokken bij dit mooie project.

Wij kijken met trots terug op ons verleden. Op de groei die Occure heeft doorgemaakt. Op de manier waarop in een sterk veranderende markt de eigen visie en kwaliteit niet verloren is gegaan. Op de vele successen die wij samen met onze steeds verder groeiende groep klanten hebben gemaakt. Want arbodienstverlening doe je samen!

Wij kijken ook vol drijfkracht en vertrouwen naar de toekomst, in de wetenschap dat Occure de sterke visie van Jos in haar DNA heeft opgeslagen!

Meer weten over de dienstverlening van Occure?

Onze (bedrijfs)artsen en adviseurs helpen je graag verder! Neem contact op!