Werken bij

Werken bij Occure

Occure heeft altijd ruimte voor goede bedrijfsartsen die in verbinding met ons gezellige team klaar willen staan voor onze klanten! Zowel in vast dienstverband als zelfstandig werkend, op locatie en vanuit huis. Jij houdt regie op jouw agenda en jouw klantenpakket. Daarnaast hebben wij in ons team geregeld ruimte voor casemanagers, praktijkondersteuners en backoffice medewerkers.

Occure werkt het liefst met een team dat de Nederlandse samenleving weerspiegelt. We nodigen geïnteresseerden met een cultureel diverse achtergrond dan ook nadrukkelijk uit om te solliciteren.

Samen gaan wij voor de beste zorg!

In vertrouwen samenwerken met de blik op de klant.

Hannah Hondema

Bedrijfsarts i.o.

Een klein hecht team verspreid over het gehele land maar toch altijd dichtbij om te sparren, overleggen of een gezellige praatje bij het koffiezetapparaat te hebben.

Myrna Nelemans

Casemanager

Bij Occure sta ik echt in contact met mijn klanten, kan ik zelfstandig werken en krijg ik vertrouwen om de verantwoordelijkheid van mijn dienstverlening voor onze klanten te nemen. Deze eigen regie zorgt voor optimale service en optimaal werkplezier!

Elisa Rijk

Operationeel directeur en bedrijfsarts

Werken bij Occure voelt als samen zijn met vrienden.

Jolanda Timmermans

Secretariaat

Wat ik zo mooi vind aan werken bij Occure is dat de menselijke maat centraal staat. De kwaliteit van dienstverlening staat voorop.

Zoa Moeniralem

Bedrijfsarts i.o.

Werken bij Occure is erg prettig vanwege de informele sfeer, waarbij je als professional een korte lijn hebt met je klant en binnen het team betrokken bent bij elkaar. Daarnaast heeft iedereen binnen Occure oog voor kwaliteit.

Philip De Jager

Bedrijfsarts

Kunnen wij je helpen?

Ons team staat voor je klaar. Wij zijn altijd goed bereikbaar via mail of telefoon.