Voor professionals

Nascholing voor professionals

Occure biedt bedrijfsartsen, arbeidsdeskundigen en overige arboprofessionals de mogelijkheid nascholing te volgen. Alle opleidingen zijn AbSg (v/h SGRC) geaccrediteerd en worden verzorgd door een instituut en/of professionals met jarenlange ervaring op het gebied van geaccrediteerde nascholing.

Onze opleidingen

In samenwerking met diverse organisaties bieden wij de volgende opleidingen aan:

Voorbereidingsbijeenkomst nascholing Cuba; Preventie in de zorg; moet de bedrijfsarts dan het voortouw nemen?; 20 juni 2024

Nascholing Curaçao; Werk in uitvoering! Werken aan duurzame inzetbaarheid; 30 september t/m 3 oktober 2024.

Nascholing voor bedrijfsartsen, arbeidsdeskundigen en overige arboprofessionals in Zuid-Afrika; Samenwerken aan duurzame inzetbaarheid; werk als waarde (geaccrediteerd voor bedrijfsartsen (AbSg) voor 24 uur en wordt aangevraagd voor arbeidsdeskundigen); 3 tot en met 6 november 2025; Elandsdoorn, Zuid-Afrika

Nascholing Cuba; Arbocuratieve zorg is preventie; februari 2025

Cursus Functionele Mogelijkhedenlijst. Data en plaats worden later bekend gemaakt. Neem graag vast contact op bij interesse.

Kosten

Bij iedere opleiding staan de kosten vermeld, indien ze bekend zijn. Klik daarvoor hierboven op de betreffende opleiding. Inbegrepen in de kosten zijn gebruik van de locatie, koffie/thee, eventueel lunch en documentatiemap.

Kunnen wij je helpen?

Ons team staat voor je klaar. Wij zijn altijd goed bereikbaar via mail of telefoon.